fbpx

Πιάτσα Καλαμάκι – Μοναδικό αποτύπωμα στην εστίαση

Το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί το αγαπημένο σύγχρονο στέκι για παρέες φίλων, οικογένειες, ζευγάρια, και άτομα όλων των ηλικιών, που μπορούν να απολαύσουν ποιοτικό, χορταστικό και προσιτό σε όλους φαγητό.

No.1 concept στην κατηγορία του!

Κοινή διαχείριση της πρώτης ύλης και assembly χαρακτήρας, που βοηθάει στην επίτευξη χαμηλότερου food cost και φυρών στην κατηγορία του.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Πιάτσα Καλαμάκι

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Η επανάσταση στο ελληνικό street food!

Το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί το πλέον ανταγωνιστικό και δυναμικό concept, που συνδυάζει το απόλυτο ελληνικό street food με την πληρέστερη γκάμα προϊόντων. Το ολοκληρωμένο concept του Πιάτσα Καλαμάκι αντανακλά το πάθος της ομάδας για το γευστικό και ποιοτικό φαγητό, τη δημιουργικότητα και την αγάπη για την προσφορά στον κλάδο. Το δυναμικό δίκτυο του Πιάτσα Καλαμάκι έχει κερδίσει την αξιοπιστία και την αναγνώριση στον κλάδο μέσω πολυάριθμων βραβείων και θετικών κριτικών για τα ποιοτικά προϊόντα και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Με τέσσερις ευέλικτους τύπους καταστημάτων και πολλαπλές ροές εσόδων, το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει στον συνεργάτη franchisee την ευκαιρία να διεισδύσει σε πολλαπλές αναπτυσσόμενες αγορές, παρουσιάζοντας πολλαπλά concepts μέσα σε ένα (πχ. Πιάτσα Burger).

Πιάτσα
Ηγέτης στο σουβλάκι!

Το Πιάτσα Καλαμάκι εγκαινίασε το πρώτο του επιτυχημένο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη, το 2016 και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο Χαλάνδρι το 2018, ενώ το καλοκαίρι του 2020, εν μέσω της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου του COVID-19, δημιούργησε ακόμη ένα κατάστημα – πρότυπο στην Κυψέλη. Τον Απρίλιο του 2021 εγκαινιάστηκε το τέταρτο κατάστημα στην Ηλιούπολη, ενώ τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, άνοιξε το πέμπτο στο δημοφιλές Πασαλιμάνι στον Πειραιά, ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή που διακρίνεται για την προσεγμένη αισθητική του, καθώς και την εξαιρετική του θέση με απέραντη θέα στη θάλασσα. Τον Σεπτέμβριο του 2022, το Πιάτσα Καλαμάκι επεκτάθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία του με μεγάλη επιτυχία με το έκτο κατάστημα, στην κεντρική πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω. Η σταθερά ανοδική πορεία και η επέκταση του δικτύου σε πολλαπλές περιοχές υψηλής δυναμικής, αποδεικνύουν την ικανότητα του concept να προσαρμόζεται κατάλληλα στις ανάγκες της αγοράς και της εποχής, με μεγάλη επιτυχία. Το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί πλέον ένα καταξιωμένο concept στην κατηγορία του με ένα όνομα που εμπνέει ποιότητα και αξιοπιστία.

Πιάτσα Καλαμάκι
Ισχυρή επωνυμία, αποδεδειγμένη επιτυχία, ατελείωτες δυνατότητες

Η ευκαιρία franchise του Πιάτσα Καλαμάκι είναι κατάλληλη για άτομα με πάθος για τον κλάδο της εστίασης, όραμα για επιχειρηματική εξέλιξη και αγάπη για το ελληνικό street food. H προϋπηρεσία στον κλάδο δεν είναι απαραίτητη, ωστόσο συνίσταται η παρουσία του franchisee στο κατάστημα για την εύρυθμη λειτουργία, την επίβλεψη των διαδικασιών και την ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες. Παράλληλα, το δίκτυο του Πιάτσα Καλαμάκι υποστηρίζει τους franchisees σε κάθε στάδιο της συνεργασίας τους, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης. Η ομάδα του Πιάτσα Καλαμάκι μοιράζεται με τους υποψήφιους franchisees τη γνώση και την εμπειρία που θα οδηγήσουν στη δυναμική ανάπτυξη της δικής τους επιχείρησης, με την υπογραφή ενός ισχυρού brand.

Τι κερδίζει ο franchisee;

 • Υψηλή αναγνωρισιμότητα και καταξιωμένο brand name με πιστό πελατολόγιο
 • Υψηλές διαχρονικές πωλήσεις και κερδοφορία
 • Δυνατότητα ανάπτυξης πολλαπλών concept μέσα από το Πιάτσα καλαμάκι (π.χ. Πιάτσα Burger)
 • Κοινή διαχείριση της πρώτης ύλης και assembly χαρακτήρα, που βοηθάει στην επίτευξη χαμηλότερου food cost και φυρών στην κατηγορία του
 • Πλούσια προϊοντική γκάμα, που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά
 • Δυνατότητα ανάπτυξης μέσω τεσσάρων ευέλικτων τύπων καταστήματος, που προσαρμόζονται ανάλογα με την τοπική αγορά
 • Δραστηριοποίηση σε μια δυναμική και σταθερά αναπτυσσόμενη αγορά, επιτρέποντας τη διείσδυση σε πολλαπλούς κλάδους
 • Ευκολία στην οργάνωση και απλή λειτουργία του καταστήματος, μέσω της αξιοποίησης των εργαλείων διαχείρισης
 • Στοχευμένη και αποτελεσματική στρατηγική marketing, η οποία εξασφαλίζει το brand awareness και τη δικτύωση με ένα ευρύ και πιστό κοινό που ανανεώνεται συνεχώς
 • Αξιοποίηση πολλαπλών πηγών εσόδων μέσω sit in, take away και delivery
 • Αποτελεσματική διείσδυση στην αγορά του delivery, στοχεύοντας ο πελάτης να εξυπηρετείται εντός 30 λεπτών
 • Κεντρικές συμφωνίες με προμηθευτές για άριστης ποιότητας υλικά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση με απήχηση στο μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς, προσφέρει πολλαπλά οφέλη και απευθύνεται στον συνεργάτη franchisee που θέλει να αφήσει το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στον κλάδο της εστίασης. Επιλέγοντας το Πιάτσα Καλαμάκι ο συνεργάτης επωφελείται ενός κερδοφόρου concept στο τρέχον ανταγωνιστικό περιβάλλον της εστίασης, με διαρκή και σταθερή υποστήριξη, εξασφαλίζοντας ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Επικοινωνήστε μαζί μας